Kontrollerad franchise lanserar

Gulf och Frendo certifieras
20 januari, 2017
Show all

Kontrollerad franchise lanserar

Kontrollerad franchise lanserar

Sveriges Franchisetagare lanserar Kontrollerad franchise – en kvalitetscertifiering av franchiseavtal.

För att kunna certifieras som Kontrollerad Franchise behöver avtalet klara åtta krav. Dessa krav ger ett franchiseavtal en grundplattform som skall borga för balans, viss trygghet och förutsägbarhet för en kommande franchisetagare.

Processen att certifiera franchiseavtal kommer nu ske löpande, och de avtal som blir certifierade kommer därför också löpande presenteras. Processen kommer ske i dialog med franchisegivarna och innan en certifiering sker, inhämtas också ett skriftligt tillstånd. Därför räknar Sveriges Franchisetagare med att kunna certifiera ytterligare en handfull avtal under året. Certifierade franchiseavtal publiceras löpande på vår hemsida www.kontrolleradfranchise.se samt i branschtidningen Franchise Focus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *