Skyltstället uppnår certifiering

Kriterierna uppdateras
17 augusti, 2017
Bussgods uppnår certifiering
19 december, 2017
Show all

Skyltstället uppnår certifiering

Skyltstället uppnår kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise.

Sveriges Franchisetagare granskar och certifierar franchiseavtal. För att kunna certifieras som Kontrollerad Franchise behöver avtalet klara åtta krav. Dessa krav ger ett franchiseavtal en grundplattform som skall borga för balans, viss trygghet och förutsägbarhet för en kommande franchisetagare.

Under en period har dialog förts mellan Sveriges Franchisetagare och Skyltstället. Det nu certifierade avtalet kommer att erbjudas samtliga franchisetagare inom systemet. Detta avtal uppnår samtliga krav som Kontrollerad Franchise ställt upp.

Hos Sveriges Franchisetagare finns medlemmar från drygt 80 olika franchisesystem och den preliminära bedömningen är att knappt 10 % av dessa avtal skulle klara en certifiering. Skyltstället kan nu sälla sig till den exklusiva skara som uppbär kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise.

– ”Vår certifiering är för framtida franchisetagare en viktig plattform för val av franchisesystem och vi är övertygade om att en kvalitetscertifiering kan bidra till en mer sund och hållbar Franchise. Det är mycket roligt att nu få bekräfta att Skyltställets franchiseavtal certifieras som Kontrollerad Franchise.” kommenterar Robert Dimmlich VD på Sveriges Franchisetagare.

Processen att certifiera franchiseavtal sker löpande. Processen sker i dialog med franchisegivarna och innan en certifiering sker, inhämtas också ett skriftligt tillstånd. Mer om certifieringen, dess krav och utformning finns att läsa på www.kontrolleradfranchise.se.

– ”Vi är glada att kunna blir certifierade som Kontrollerad Franchise. Certifieringen gör mig mycket trygg i själva införsäljningen och står man och väger mellan två kedjor där den ena är kvalitetscertifierad och den andra inte, så är valet inte speciellt svårt för franchisetagaren.” sammanfattar Samuel Eriksson, VD på Skyltstället.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/a/a/kontrolleradfranchise.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261 Kontrollerad Franchise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *