Familjens Jurist uppnår certifiering

St1 uppnår certifiering
15 juli, 2018
Svensk Fastighetsförmedling uppnår kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise
16 januari, 2020
Show all

Familjens Jurist uppnår certifiering

Familjens Jurist uppnår kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise.
Sveriges Franchisetagare granskar och certifierar franchiseavtal. För att kunna certifieras som Kontrollerad Franchise behöver avtalet klara åtta krav. Dessa krav ger ett franchiseavtal en grundplattform som skall borga för balans, viss trygghet och förutsägbarhet för en kommande franchisetagare.

Under en period har samtal förts mellan Familjens Jurist och Sveriges Franchisetagare som ombud för delar av franchisetagarnätet som resulterat i ett nytt franchiseavtal. Detta avtal kommer att erbjudas alla franchisetagare inom kedjan. Detta avtal uppnår samtliga krav som Kontrollerad Franchise ställt upp. Hos Sveriges Franchisetagare finns medlemmar från drygt 80 olika franchisesystem och den preliminära bedömningen är att knappt 10 % av dessa avtal skulle klara en certifiering. Familjens Jurist kan nu sälla sig till den exklusiva skara som uppbär kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise.

– ”Vår certifiering är för framtida franchisetagare en viktig plattform för val av franchisesystem och vi är övertygade om att en kvalitetscertifiering kan bidra till en mer sund och hållbar Franchise. Det är mycket roligt att nu få bekräfta att Familjens Jurists franchiseavtal certifieras som Kontrollerad Franchise.” kommenterar Robert Dimmlich VD på Sveriges Franchisetagare.

Processen att certifiera franchiseavtal sker löpande. Processen sker i dialog med franchisegivarna och innan en certifiering sker, inhämtas också ett skriftligt tillstånd. Mer om certifieringen, dess krav och utformning finns att läsa på www.kontrolleradfranchise.se.                              – ”Vi är glada att kunna blir certifierade som Kontrollerad Franchise, att få kvittens på att vårt avtal är bland de bästa i Sverige, och vi är övertygade om att en certifiering bidrar till att vi blir attraktivare som franchisegivare.” sammanfattar Jessica Eriksson, tillförordnad operativt ansvarig och regionchef.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/a/a/kontrolleradfranchise.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261 Kontrollerad Franchise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *